Sabtu, 13 Ogos 2011

Giveaway [Sitiatikah.Com] Bulan Ramadhan

Terjah!!! Terjah!!! Terjah Tok Rel Lagie!!!

haha, wei korang, salam dari Tok Rel, harap semua nye sihat sejahtera lah yer... bahagia, tenang dan sewaktu dengannye lah... huhu... maner yg kurang tenang tue, ermm... Tok Rel ader petua, maafkan semua org sebelum tido... hehe.. semua tau eak???

Hah!! Tok Rel nak promote satu contest nie, pade Tok Rel memang best lah hadiah nye.. kire mewah gak lah kan?? huhu... tapi xyah lah pikir hadiah, korang join sesuka jer... wat meriah kan majlis.. menang ke kalah ker, blakang citer ok???

korang join tau!!

klik

sini


korang follow skali blog nyer.. leh lah kiter join rermai kalo ader contest!! persaingn sengit!! haha

ok lah.. Tok Rel nak out!.. nak relax.. ummuahhh!! bubye..!

p/s: Sesape yg Tok Rel xjadi follower korang lagie, korang terjah kat shoutbox Tok Rel ok???

1 ulasan:

ame elms ! berkata...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/


ShoutMix chat widget